obey-robots.txt
18 Maart 2018, 03:14
Onderwerp bekijken
Arcen en Velden, Beek, Beesel, Bergen, Brunssum, Echt-Susteren, Eijsden, Gennep, Gulpen-Wittem, Heerlen, Helden, Horst aan de Maas, Kerkrade, Kessel, Landgraaf, Leudal, Maasbree, Maasgouw, Maastricht, Margraten, Meerlo-Wanssum, Meerssen, Meijel, Mook en Middelaar, Nederweert, Nuth, Onderbanken, Roerdalen, Roermond, Schinnen, Sevenum, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Venlo, Venray, Voerendaal, Weert
 Onderwerp afdrukken

Ensemble Rosen für Dich 8 april met theatrale show op Kasteel Aerwinkel in Posterholt

Hermez
Posterholt – Op 8 april brengt het Ensemble Rosen für Dich onder de titel ‘Van Wenen tot Broadway’ op Kasteel Aerwinkel in Posterholt een theatrale show met muziek uit opera, operette en musical. Aanvang 14.00 uur.

Het ensemble bestaat uit Albert Kamphuis, Corin Tholen en Martijn Jager. Het programma bestaat - onder voorbehoud - uit solo’s en duetten uit onder anderen ‘Die Lustige Witwe’ van Léhàr, ‘Eine Nacht in Venedig’ van Johan Strauss, ‘Die Czardasfürstin’ van Emmerich Kàlmàn, ‘Die Zauberflöte’, ‘Don Giovanni’ van Mozart, ‘Oklahoma’ en ‘Brigadoon’ van Richard Rodgers.

Albert Kamphuis

Albert Kamphuis kreeg zanglessen van onder anderen Grethe de Vink, hoofdvakdocente zang aan het conservatorium in Groningen. Albert speelde rollen in tientallen operettes als ‘Eine Nacht in Venedig’, ‘Die Czardasfürstin’, ‘Wiener Blut’ en Franse en Engelse operettes (‘Offenbach’/’Gilbert and Sullivan’). Daarnaast speelde hij in de Joop van den Ende producties ‘Cyrano, de musical’ en ‘My Fair Lady’.
In België stond hij met Ramses Shaffy in ‘Man van La Mancha’ en in de Stardustproductie ‘Rembrandt, de musical’. In Leipzig en Frankfurt was hij solist in een aantal musicalshows. Verder werkte hij mee aan diverse televisieseries en -shows en maakte hij een Groningstalige cd.

Corin Tholen


Corin Tholen treedt solo op met liederen, opera en operette en verzorgt solopartijen bij koren. Daarnaast zingt ze in een aantal vocale ensembles, waarbij de muziek varieert van muziek uit de vroege Middeleeuwen tot werk van hedendaagse componisten.
Corin vond in de alt/mezzo Sylvia Schlüter een uitstekende zangdocente en wordt nog altijd door haar gecoacht. Daarnaast volgde ze masterclasses bij Nelly Miricioiù (opera), Irene Maessen (opera, lied), Peter Bording (Nederlands Operette Theater) en Sylvia Schlüter (oratorium) en zanglessen en workshops bij Jitske Steendam, JanJoost van Elburg (kwartet), Marius van Altena (polyfonie) en Alberto ter Doest (Estill Voice Training System).
Ze was lid van diverse (project)koren onder leiding van Oane Wierdsma, Peter Dijkstra, Louis Buskens, Geert-Jan van Beijeren Bergen en Henegouwen, Leendert Runia, André Cats en Wilma ten Wolde. Corin werkte onder meer. als logopedist en als docent Stem aan een Jeugd Theater School.

Martijn Jager


Martijn Jager studeerde piano aan het conservatorium in Groningen bij Rob van Deinse, bij wie hij in 1991 afstudeerde als uitvoerend musicus. Tijdens zijn loopbaan trad hij op als concertpianist met vele ensembles, waaronder trio Muzaïek, trio Mon Coeur en ensemble Barcarolle, maar ook solistisch.
Als repetitor/begeleider heeft hij gewerkt bij vrijwel alle operetteverenigingen in de provincie Groningen en veel andere koren in het noorden van het land. Als koordirigent heeft hij momenteel koren onder zijn hoede in Assen, Drachten, Groningen en Hoogezand.

Kaarten reserveren

Kaarten voor de voorstelling van het Ensemble Rosen für Dich 8 april om 14.00 uur, kosten 16 euro voor volwassenen en 8 euro voor jongeren tot en met 16 jaar. Kaartverkoop via www.cultureelaerwinkel.nl en aan de deur.
Reserveren is mogelijk via 06-21-92-47-02 en reserveren@cultureelaerwinkel.nl (vermeld dan uw naam, woonplaats en het gewenste aantal kaarten voor volwassenen en/of jongeren).
In het kader van het eerste lustrum heeft Stichting Cultureel Aerwinkel een aantrekkelijke actie: vijf euro korting als u voor drie concerten kaarten koopt.

Cultureel Aerwinkel

Stichting Cultureel Aerwinkel biedt elk seizoen een gevarieerd muzikaal programma voor bezoekers uit Midden-Limburg. De stichting bestaat uit vrijwilligers die hun passie voor muziek graag met anderen delen.
Alle concerten vinden plaats op Landgoed Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt. Meer informatie over de stichting en het concert van Ensemble Rosen für Dich is te vinden op www.cultureelaerw....
 
http://www.hermez.nl
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Ensemble Rosen für Dich 8 april met theatrale show op Kasteel Aerwinkel in Posterholt', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 26
· Nieuwste lid: opus16concerten
Navigatie
· Overzicht
· Artikelen
· Downloads
· FAQ
· Activiteiten Forum
· Weblinks
· Nieuws Categorieën
· Contact
· Fotogalerij
· Zoeken
· Beurs Agenda
Ad-Vertise.nl, gratis ads.
Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die óók voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
2,716,693 unieke bezoeken