obey-robots.txt
24 Mei 2018, 02:23
Onderwerp bekijken
Abcoude, Amersfoort, Baarn, Breukelen, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Loenen, Lopik, Maarssen, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist
 Onderwerp afdrukken

Zingende Beelden 2018

UitStapje

Cultuur19 organiseert in 2018 weer een editie van Zingende Beelden in het Máximapark, een unieke theatrale wandeling door het jongste park van Utrecht.Voor deze editie van Zingende Beelden nodigde Cultuur19 zes uiteenlopende dans- en muziekgezelschappen uit, waaronder MAN || CO uit Amsterdam. In de afgelopen weken maakten zij kennis met het Máximapark. Met de beelden en hun verhalen als inspiratie maakte MAN||CO de voorstelling There’s A Hole In My Bucket, Dear Liza.Youri and Marie dansen de voorstelling Morning, Mourning (winnaar Cafetheaterfestival 2018). Anastasia Kostner en Thami Joe Fischer kennen we nog als de twee prachtige dansers uit Zingende Beelden 2015 (Rapunzel en de Reus) en 2017 (Hoog in de Boom). Dit jaar dansen zij de moderne choreografie 'Belle & Bauke’ van Minke Elisa Brands op muziek van Strauss ‘Geschichten aus dem Wienerwald’ gespeeld door Muziek in De Meern.   Professionals en beginnende dansers ontmoetten elkaar in bijzondere maakprocessen en samenwerkingen, zoals de Ithaka ISK Utrecht (Internationele Schakelklas) met De Dansers en leerlingen van het Amadeus Lyceum met Kristel van der Heijden en Jurgen van Harskamp. Al deze ontmoetingen resulteerden in zes unieke voorstellingen, die het publiek al wandelend beleeft.(Her)ontdek het park, bekijk het met andere ogen en mis het niet!(Her)ontdek het park, bekijk het met andere ogen en mis het niet!Leidsche Rijn is 20Zingende Beelden sluit thematisch aan bij de viering van Leidsche Rijn is 20 en nodigt De Dansers en de leerlingen van de Internationale Schakelklas uit om samen een dansscène te maken. Bij ISK staat de ontwikkeling van taal centraal. De klas kan bestaan uit kinderen, die door wonen in het buitenland of een migratieachtergrond de taal niet goed machtig zijn. De taal van dans is universeel en kan verschillende werelden verenigen.Aftermovie Zingende Beelden 2017(cookies accepteren onderaan de pagina)
Datum: zondag 27 meiAanvangstijden: 11.00 – 13.30 – 15.00 uurVerzamelen bij Observatorium: Uilenboslaan 1, Vleuten. Parkeren bij Parkeerterrein Máximapark (Utrechtseweg 4, Utrecht).Duur: 1,5 uur per rondeLeeftijd: 8+Entree: gift na afloopwww.zingendebeelden.nlMeld je aan voor hetFacebook eventen mis geen update! Met dank aan:


http://www.cultuur19.nl/agenda/2018/05/27/zingende-beelden-2018/
AB
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Zingende Beelden 2018', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum Antw. Laatste bericht
Dag van Natuur en Cultuur 2018 Wat is er te doen in Utrecht 1 11 mei 2018, 15:10
CampusFestival 2018 Wat is er te doen in Utrecht 1 11 mei 2018, 15:10
Handen beelden maken Wat is er te doen in Noord-Holland 1 11 mei 2018, 15:10
Leidsche Rijn Festival 2018: Nieuwe Buren Wat is er te doen in Utrecht 1 11 mei 2018, 12:10
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 26
· Nieuwste lid: opus16concerten
Navigatie
· Overzicht
· Artikelen
· Downloads
· FAQ
· Activiteiten Forum
· Weblinks
· Nieuws CategorieŽn
· Contact
· Fotogalerij
· Zoeken
· Beurs Agenda
Ad-Vertise.nl, gratis ads.
Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die ůůk voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
2,836,233 unieke bezoeken