obey-robots.txt
24 Mei 2018, 02:23
Onderwerp bekijken
Abcoude, Amersfoort, Baarn, Breukelen, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Loenen, Lopik, Maarssen, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist
 Onderwerp afdrukken

Dag van Natuur en Cultuur 2018

UitStapjeBeestenboel op Dag van Natuur & Cultuur Brede School Het ZandDeze jaarlijkse dag met een invulling vol dieren biedt een programma met optredens en activiteiten rondom Brede School Het Zand op woensdag 23 mei 2018.Tussen 12.30 en 15:00 uur is iedereen welkom om te genieten van workshops van onder andere Wunderle en van optredens van Theater Quatsch met een heus Vlooiencircus en De Opfrisdames en het orkest en koor van Brede School Het Zand onder leiding van Jeroen Schipper.ProgrammaDe middag staat in het teken van dieren. Een dierenspeurtocht leidt naar de diverse activiteiten. Breng een bezoek aan de Schaapskooi in Park Groot Zandveld met ponyrijden, schaap scheren, prikvilten en spinnen. Bij de Drukwerkplaats van Wunderle worden fantasiedieren met inkt op papier gedrukt en natuurlijk kunnen kinderen zich laten schminken als een dier. In de tuin kan naar hartenlust gezamenlijk getimmerd worden aan een groot houten beest onder leiding van kunstenaar Chantal de Wolde,Ook zullen er dieren geschilderd en maskers gemaakt kunnen worden.Op het gras rondom de school is volop ruimte om te picknicken en er zijn hapjes (berenpannenkoeken en suikerspinnen) en drankjes van onder andere Koffiek-tje verkrijgbaar. Bij slecht weer trekken we met de ‘dieren’ naar binnen.Het programma duurt van 12.30 tot 15.00 en is gratis toegankelijk. Brede School Het Zand is gevestigd aan de Pauwoogvlinder 20, Utrecht. Meer informatie vind je op www.bredeschoolhetzand.nl en www.cultuur19.nl.De Dag van Natuur & Cultuur wordt georganiseerd door de partners van Brede School Het Zand Cultuur19, DOENJA Dienstverlening, Saartje Kinderopvang, Montessorischool Arcade, OBS Het Zand en Spelenderwijs Utrecht. Met medewerking van Utrecht Natuurlijk, Schaapskooi Park Groot Zandveld en Kinderparadijs Jansen & Jansen. Mede mogelijk gemaakt door bijdragen uit het initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht.


Datum: 23 mei 2018Tijden: 12.30 - 15:00 uurLocatie: Brede School Het Zand (Pauwoogvlinder 20, Utrecht)Entree: gratis
http://www.cultuur19.nl/agenda/2018/05/23/dag-van-natuur-en-cultuur-2018/
AB
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Dag van Natuur en Cultuur 2018', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum Antw. Laatste bericht
Zingende Beelden 2018 Wat is er te doen in Utrecht 1 11 mei 2018, 15:10
CampusFestival 2018 Wat is er te doen in Utrecht 1 11 mei 2018, 15:10
Leidsche Rijn Festival 2018: Nieuwe Buren Wat is er te doen in Utrecht 1 11 mei 2018, 12:10
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 26
· Nieuwste lid: opus16concerten
Navigatie
· Overzicht
· Artikelen
· Downloads
· FAQ
· Activiteiten Forum
· Weblinks
· Nieuws CategorieŽn
· Contact
· Fotogalerij
· Zoeken
· Beurs Agenda
Ad-Vertise.nl, gratis ads.
Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die ůůk voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
2,836,234 unieke bezoeken