obey-robots.txt
21 Juni 2018, 03:04
Onderwerp bekijken
Arcen en Velden, Beek, Beesel, Bergen, Brunssum, Echt-Susteren, Eijsden, Gennep, Gulpen-Wittem, Heerlen, Helden, Horst aan de Maas, Kerkrade, Kessel, Landgraaf, Leudal, Maasbree, Maasgouw, Maastricht, Margraten, Meerlo-Wanssum, Meerssen, Meijel, Mook en Middelaar, Nederweert, Nuth, Onderbanken, Roerdalen, Roermond, Schinnen, Sevenum, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Venlo, Venray, Voerendaal, Weert
 Onderwerp afdrukken

10 juni try-out nieuwe show Gé Reinders op Kasteel Aerwinkel in Posterholt

Hermez
In seizoen 18-19 speelt Gé Reinders met plaatselijke blaasorkesten zijn nieuwe show ‘Oetblaoze’. Als voorbereiding daarop, geeft hij 10 juni op Kasteel Aerwinkel in Posterholt een unieke solo try-out, dus zonder blazers. Het gaat om een ingelaste voorstelling van Stichting Cultureel Aerwinkel.

Gé brengt op het fraaie, door Pierre Cuypers ontworpen kasteel een combinatie van bekende liedjes, als ‘Blaosmuziek’ en ‘d’n Haof’, en nieuwe nummers. De laatsten verschijnen in september op cd, opgenomen met de Douane Harmonie Nederland.
Op de try-outs zingt Gé niet alleen een verzameling mooie liedjes. Proefvoorstellingen als deze zijn ook bedoeld om zijn praatjes te oefenen. Het publiek heeft dus de gelegenheid om bijna achter de schermen te kijken en getuige te zijn van zijn eerste oefeningen voor ‘Oetblaoze’.
Gé is trots dat hij bij het bedenken van de bindteksten wordt bijgestaan door de Amsterdamse schrijver Thomas Verbogt. (Pieter Steinz van NRC Handelsblad: ‘Al een paar jaar behoort Thomas Verbogt tot de eredivisie van de Nederlandse literatuur.’) Gé zegt over deze samenwerking: “Heerlijk om met zo iemand ‘ s middags in een aangenaam café te zitten en samen te verzinnen wat ik op de bühne ga zeggen.”
Kortom, het wordt een intieme voorstelling van een Limburgse zanger die in zijn eentje zijn blaasmuziek-liedjes gaat zingen en u meeneemt in zijn leven. En in de voorbereiding van zijn laatste theatertour.

Kaarten

Kaarten voor de voorstelling van Gé Reinders 10 juni om 14.00 uur, kosten 16 euro voor volwassenen en 8 euro voor jongeren tot en met 16 jaar. Kaartverkoop uitsluitend via www.cultureelaerwinkel.nl. Reserveren is niet mogelijk.
In het kader van het eerste lustrum heeft Stichting Cultureel Aerwinkel een aantrekkelijke actie: vijf euro korting als u voor drie concerten kaarten koopt.

Cultureel Aerwinkel


Stichting Cultureel Aerwinkel biedt elk seizoen een gevarieerd muzikaal programma voor bezoekers uit Midden-Limburg. De stichting bestaat uit vrijwilligers die hun passie voor muziek graag met anderen delen.
Alle concerten vinden plaats op Landgoed Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt. Voor meer informatie gaat u naar www.cultureelaerw....
 
http://www.hermez.nl
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; '10 juni try-out nieuwe show Gé Reinders op Kasteel Aerwinkel in Posterholt', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum Antw. Laatste bericht
Harpconcert met Koninklijke allure op Kasteel Aerwinkel Wat is er te doen in Limburg 1 14 juni 2018, 18:39
Leidsche Rijn Festival 2018: Nieuwe Buren Wat is er te doen in Utrecht 1 11 mei 2018, 12:10
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 26
· Nieuwste lid: opus16concerten
Navigatie
· Overzicht
· Artikelen
· Downloads
· FAQ
· Activiteiten Forum
· Weblinks
· Nieuws Categorieën
· Contact
· Fotogalerij
· Zoeken
· Beurs Agenda
Ad-Vertise.nl, gratis ads.
Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die óók voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
2,860,455 unieke bezoeken