obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Prijswinnende bluesband Ramblin' Dog komt 18 november naar Midden-Limburg
Hermez
Winnaar Publieksprijs Dutch Blues Challenge 2016

Posterholt – Stichting Cultureel Aerwinkel in Posterholt trakteert muziekliefhebbers zondag 18 november om 15.00 uur op een spectaculair optreden van de akoestische bluesband Ramblin’ Dog. Tijdens dit concert in Gasterij Geluk(t) is de bar geopend.[/b]

Ramblin’ Dog bestaat uit Joep de Greef (zang, blues harp en gitaar), Frank Reemers (zang en gitaar), Markus Trum (bas) en Maurice Meesters (cajon en percussie). Hun drijfveer is het met passie en plezier spelen van akoestische blues.

Na het winnen van de publieksprijs van de Dutch Blues Challenge 2016 worden deze illustere heren serieus genomen in de Nederlandse blues-scene. Momenteel toeren ze door het land om hun debuut-cd te promoten.

Hun repertoire bestaat uit eigen composities en diverse, zelf gearrangeerde versies van nummers van de grote blues-artiesten uit verschillende stijlen. Het resultaat is een aangename mix van gevoelige, swingende, en bovenal gepassioneerd gespeelde blues-songs.

Kaarten

Kaarten voor het bijzondere concert van de akoestische bluesband Ramblin’ Dog, zondag 18 november om 15.00 uur in Gasterij Geluk(t) op Landgoed Kasteel Aerwinkel, kosten 16 euro voor volwassenen en 8 euro voor jongeren tot en met 16 jaar.

Kaartverkoop via www.cultureelaerwinkel.nl en aan de deur. Reserveren van kaarten en/of arrangementen is mogelijk via 06-21-92-47-02 en reserveren@cultureelaerwinkel.nl (vermeld dan uw naam, woonplaats en het gewenste aantal kaarten voor volwassenen en/of jongeren). Gereserveerde kaarten en/of arrangementen dient u bij de entree contant te betalen.

In het kader van het eerste lustrum heeft Stichting Cultureel Aerwinkel een aantrekkelijke actie: vijf euro korting als u voor drie concerten kaarten koopt.

Cultureel Aerwinkel

Stichting Cultureel Aerwinkel biedt bezoekers op een schitterende historische locatie buitengewone muzikale belevingen. Artiesten van topniveau, van veraf en dichtbij, trakteren u op onvergetelijke concerten. De stichting bestaat uit vrijwilligers die hun passie voor muziek graag met anderen delen. Alle concerten vinden plaats op Landgoed Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt. Voor meer informatie gaat u naar www.cultureelaerwinkel.nl.
 
http://www.hermez.nl
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Prijswinnende bluesband Ramblin' Dog komt 18 november naar Midden-Limburg', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Klezmajeur 16 februari op Kasteel Aerwinkel in Posterholt, Limburg Wat is er te doen in Limburg : 1 29 Jan 2020
Duitse zangeres Noémi Schröder 17 november op Kasteel Aerwinkel Wat is er te doen in Limburg : 1 04 Nov 2019
Dudok Quartet Amsterdam komt 28 april naar Limburg Wat is er te doen in Limburg : 1 14 Apr 2019