obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Exclusief optreden country duo Willow Hill uit Nashville op Landgoed Kasteel Aerwinkel in Posterholt
Hermez
Amerikaans duo doet Posterholt aan tijdens Europese tour

Posterholt – Country duo Willow Hill uit Nashville speelt 13 oktober vanaf 14.00 uur op Landgoed Kasteel Aerwinkel in Posterholt. Dit voor Nederland exclusieve optreden is onderdeel van een Europese tour ter promotie van hun nieuwe album.

De toegangsprijs voor dit concert is 10 euro per persoon. Vanaf ongeveer 13.30 uur speelt als voorprogramma de zeskoppige band ‘Off the Record’ covers van bekende rock- en soulnummers.

Willow Hill is volgens het gerenommeerde magazine Rolling Stone ‘een band die je in de gaten moet houden’. Betere reclame kan het energieke duo uit country Mekka Nashville zich natuurlijk niet wensen. Daarnaast spreekt hun muziek voor zich.

Willow Hill geeft op energieke en speelse wijze een eigen draai aan klassieke country. Met sprankelende muziek en uit het hart gegrepen verhalen verzorgen ze een spetterende live show, die maakt dat ze al jaren een veelgevraagde act zijn op events en festivals.

Het duo bestaat uit het muzikale echtpaar Alexandra en C.T. Fields. Zij leidden eerder de succesvolle rockbank LoveBettie, die onder meer in het voorprogramma stond van rocklegende Pat Benatar. LoveBettie trad ook op tijdens The Official Lady Gaga Afterparty van de Monsters Ball Tour van Lady Gaga.

Kaarten

Kaarten voor het concert van Willow Hill, 13 oktober om 14.00 uur op Landgoed Kasteel Aerwinkel, kosten 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot en met 16 jaar. Kaartverkoop via www.cultureelaerwinkel.nl en aan de deur.

Reserveren van kaarten en/of arrangementen is mogelijk via 06-21-92-47-02 en (vermeld dan uw naam, woonplaats en het gewenste aantal kaarten voor volwassenen en/of jongeren). Gereserveerde kaarten en/of arrangementen dient u bij de entree contant te betalen.

Cultureel Aerwinkel

Stichting Cultureel Aerwinkel biedt bezoekers op een schitterende historische locatie buitengewone belevingen. Artiesten van topniveau, van veraf en dichtbij, trakteren u op onvergetelijke performances. Alle evenementen vinden plaats op Landgoed Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt. Het concert van Willow Hill is in de op het landgoed gelegen Gasterij Geluk(t). Voor meer informatie gaat u naar www.cultureelaerwinkel.nl.
 
http://www.hermez.nl
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Exclusief optreden country duo Willow Hill uit Nashville op Landgoed Kasteel Aerwinkel in Posterholt', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Klezmajeur 16 februari op Kasteel Aerwinkel in Posterholt, Limburg Wat is er te doen in Limburg : 1 29 Jan 2020
Duitse zangeres Noémi Schröder 17 november op Kasteel Aerwinkel Wat is er te doen in Limburg : 1 04 Nov 2019
Hongaarse topmusici op Kasteel Aerwinkel Wat is er te doen in Limburg : 1 08 May 2019
VitaDuo, een bijzonder kamermuziek ensemble, is vrijdag 29 maart te gast op Kasteel Aerwinkel Wat is er te doen in Limburg : 1 24 Mar 2019
3 februari concert Ruzanna Nahapetjan en Martin van Hees op Kasteel Aerwinkel in Posterholt Wat is er te doen in Limburg : 1 16 Jan 2019