obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Klezmajeur 16 februari op Kasteel Aerwinkel in Posterholt, Limburg
Hermez
Posterholt – Het befaamde klezmer ensemble Klezmajeur is 16 februari vanaf 14.00 uur te beluisteren op Kasteel Aerwinkel in Posterholt.

Klezmajeur heeft sinds 2005 al vele optredens gegeven op culturele podia, festivals, in theaters, op huwelijksfeesten en op Bar Mitzvahs. Het ensemble brengt aangrijpende muziek voor elke stemming. Het optreden op Kasteel Aerwinkel wordt een concert waar iedereen vrolijk vandaan komt.

Op het kasteel brengt Klezmajeur onder de titel “Simches” en “Tsores” (vrolijke dingen en ellende & kopzorgen) een keur aan verschillende muziekstukken en liederen die in het Jiddisch worden gezongen. Ter aanvulling geven de muzikanten een korte uitleg, aangepast aan de belangstelling van het publiek.

Kaarten

Kaarten voor het concert van Klezmajeur, 16 februari om 14.00 uur op Kasteel Aerwinkel, kosten 16 euro voor volwassenen en 8 euro voor jongeren tot en met 16 jaar. Kaartverkoop via www.cultureelaerwinkel.nl en aan de deur.
Reserveren van kaarten is mogelijk via 06-21-92-47-02 en [mail]reserveren@cultureelaerwinkel.nl [/mail](vermeld naam, woonplaats en het aantal kaarten voor volwassenen en/of jongeren). Voor meer informatie gaat u naar www.cultureelaerwinkel.nl.

Cultureel Aerwinkel

Stichting Cultureel Aerwinkel biedt bezoekers op een schitterende historische locatie buitengewone belevingen. Artiesten van topniveau, van veraf en dichtbij, trakteren u op onvergetelijke performances. Alle evenementen vinden plaats op Landgoed Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt. Voor meer informatie gaat u naar www.cultureelaerwinkel.nl.
 
http://www.hermez.nl
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Klezmajeur 16 februari op Kasteel Aerwinkel in Posterholt, Limburg', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Duitse zangeres Noémi Schröder 17 november op Kasteel Aerwinkel Wat is er te doen in Limburg : 1 04 Nov 2019
Exclusief optreden country duo Willow Hill uit Nashville op Landgoed Kasteel Aerwinkel in Posterholt Wat is er te doen in Limburg : 1 25 Sep 2019
Hongaarse topmusici op Kasteel Aerwinkel Wat is er te doen in Limburg : 1 08 May 2019
Dudok Quartet Amsterdam komt 28 april naar Limburg Wat is er te doen in Limburg : 1 14 Apr 2019
VitaDuo, een bijzonder kamermuziek ensemble, is vrijdag 29 maart te gast op Kasteel Aerwinkel Wat is er te doen in Limburg : 1 24 Mar 2019