obey-robots.txt
Stevie Ann verrast met intiem concert op Kasteel Aerwinkel
Stevie Ann won in 2005 een Essent Award, in 2006 een Zilveren Harp, speelde in 2007 op Pinkpop en heeft meerdere uitverkochte club- en theatertours gedaan. Ze wordt soms vergeleken met Norah Jones.
Na een reeks concerten dit jaar ter promotie van haar laatste langspeler 'California Sound', onder meer in poptempels als Tivoli, het Paard van Troje, Paradiso en de Oosterpoort, kiest de zoetgevooisde Limburgse nu voor kleinschaligheid en intimiteit.
Op Kasteel Aerwinkel speelt ze in een informele setting nummers van 'California Sound', zoals bijvoorbeeld de single 'Dirty Feelings'. Die deed de recensent van Trouw denken aan Fleetwood Mac, maar dan met meer soul. Een plaat die je in het hart raakt, aldus de krant.

Stichting Cultureel Aerwinkel biedt met vrijwilligers elk seizoen een breed en zeer gevarieerd muziekprogramma, aangevuld met literaire bijeenkomsten en exposities. Doelstelling is om mensen uit Midden-Limburg en daarbuiten op laagdrempelige wijze in contact te brengen met uiteenlopende vormen van muziek, literatuur en kunst.
De thuisbasis van de stichting is Kasteel Aerwinkel. Kasteel Aerwinkel is gelegen aan de Aerwinkelsallee 1, 6061 GT Posterholt. Kasteel Aerwinkel is per auto vanuit Roermond te bereiken door na St. Odiliënberg de eerste weg rechts te nemen (Postweg – Roermondseweg). De tweede weg rechts is vervolgens de Aerwinkelsallee.
Vanuit Karken volgt u per auto de Karkenerweg. Als u Posterholt voorbij bent, neem dan de scherpe afslag naar links, het dorp in. De tweede weg rechts is de Aerwinkelsallee.
Vanaf NS Station Roermond neemt u op zondag om 11.06 uur bus 179. Deze arriveert om 11.24 uur op de Roermondseweg in Posterholt. Of u kiest voor bus 178, die om 10.38 uur vertrekt en om 11.14 uur bij die halte aankomt. Op de Roermondseweg loopt u richting Roermond. Ongeveer ter hoogte van de garage slaat u linksaf naar de Aerwinkelsallee.

Reserveren voor het bijzondere concert van Stevie Ann is gewenst. Dit is mogelijk via aerwinkel@gmail.com en telefonisch (na 18.00 uur) via telefoonnummer 06-45386433.

Het volgende concert van de stichting Cultureel Aerwinkel is 1 december op Kasteel Aerwinkel. Dan treedt daar op het Russische duo Vladimir Kirasirov en Evgenia Markova met middeleeuwse, barokke en zigeunermuziek op gitaar, domra en mandoline.
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.