obey-robots.txt
24 Maart 2019, 08:55
Stevie Ann verrast met intiem concert op Kasteel Aerwinkel
Stevie Ann won in 2005 een Essent Award, in 2006 een Zilveren Harp, speelde in 2007 op Pinkpop en heeft meerdere uitverkochte club- en theatertours gedaan. Ze wordt soms vergeleken met Norah Jones.
Na een reeks concerten dit jaar ter promotie van haar laatste langspeler 'California Sound', onder meer in poptempels als Tivoli, het Paard van Troje, Paradiso en de Oosterpoort, kiest de zoetgevooisde Limburgse nu voor kleinschaligheid en intimiteit.
Op Kasteel Aerwinkel speelt ze in een informele setting nummers van 'California Sound', zoals bijvoorbeeld de single 'Dirty Feelings'. Die deed de recensent van Trouw denken aan Fleetwood Mac, maar dan met meer soul. Een plaat die je in het hart raakt, aldus de krant.

Stichting Cultureel Aerwinkel biedt met vrijwilligers elk seizoen een breed en zeer gevarieerd muziekprogramma, aangevuld met literaire bijeenkomsten en exposities. Doelstelling is om mensen uit Midden-Limburg en daarbuiten op laagdrempelige wijze in contact te brengen met uiteenlopende vormen van muziek, literatuur en kunst.
De thuisbasis van de stichting is Kasteel Aerwinkel. Kasteel Aerwinkel is gelegen aan de Aerwinkelsallee 1, 6061 GT Posterholt. Kasteel Aerwinkel is per auto vanuit Roermond te bereiken door na St. OdiliŽnberg de eerste weg rechts te nemen (Postweg Ė Roermondseweg). De tweede weg rechts is vervolgens de Aerwinkelsallee.
Vanuit Karken volgt u per auto de Karkenerweg. Als u Posterholt voorbij bent, neem dan de scherpe afslag naar links, het dorp in. De tweede weg rechts is de Aerwinkelsallee.
Vanaf NS Station Roermond neemt u op zondag om 11.06 uur bus 179. Deze arriveert om 11.24 uur op de Roermondseweg in Posterholt. Of u kiest voor bus 178, die om 10.38 uur vertrekt en om 11.14 uur bij die halte aankomt. Op de Roermondseweg loopt u richting Roermond. Ongeveer ter hoogte van de garage slaat u linksaf naar de Aerwinkelsallee.

Reserveren voor het bijzondere concert van Stevie Ann is gewenst. Dit is mogelijk via aerwinkel@gmail.com en telefonisch (na 18.00 uur) via telefoonnummer 06-45386433.

Het volgende concert van de stichting Cultureel Aerwinkel is 1 december op Kasteel Aerwinkel. Dan treedt daar op het Russische duo Vladimir Kirasirov en Evgenia Markova met middeleeuwse, barokke en zigeunermuziek op gitaar, domra en mandoline.
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 26
· Nieuwste lid: opus16concerten
Navigatie
· Overzicht
· Artikelen
· Downloads
· FAQ
· Activiteiten Forum
· Weblinks
· Nieuws CategorieŽn
· Contact
· Fotogalerij
· Zoeken
· Beurs Agenda
Ad-Vertise.nl, gratis ads.
Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die ůůk voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
3,325,796 unieke bezoeken