obey-robots.txt
Bijzondere show rond muziek uit reclames bij Cultureel Aerwinkel
ThemaHet is de muziek die je soms niet uit je hoofd kunt krijgen, die �blijft hangen�. Denk aan �Casta Diva� van Vincenzo Bellini (parfum), �Love of my Life� van Queen (zeehonden) en �Whatever Lola Wants� van Della Reese (ijs). Een verrassende show, uniek in zijn soort, die veel mensen zal aanspreken.

Kaarten voor het concert van Carolina Schreurs en Agnes van Dijk-Lengyel kosten 15 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor jongeren tot en met 16 jaar. Bezoekers van Landal Landgoed Aerwinkel krijgen 2,50 euro korting per persoon. Aanvang van het concert is om 14.00 uur.

Kaarten reserveren is mogelijk via 06-21362822 (bij voorkeur bellen op werkdagen tussen 18.00 en 21.00 uur). Of stuur een e-mail naar reserveren@cultureelaerwinkel.nl. Vermeld dan uw naam, woonplaats en het gewenste aantal kaarten voor volwassenen en jongeren.

Stichting Cultureel Aerwinkel biedt elk seizoen een gevarieerd muzikaal programma voor bezoekers uit Midden-Limburg. De stichting bestaat uit vrijwilligers die hun passie voor muziek graag met anderen delen. Alle concerten vinden plaats op Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt.
Meer informatie over de stichting is te vinden op www.cultureelaerwinkel.nl.

carolina-en-agnes-klein1
No Comments have been Posted.
Post Comment
Please Login to Post a Comment.
Ratings
Rating is available to Members only.

Please login or register to vote.

No Ratings have been Posted.