obey-robots.txt
22 April 2019, 15:11
Singer-songwriter Stan Smeets 3 april bij Cultureel Aerwinkel
JournaalMet zijn band Hard2Get (winnaar Kunstbende 2012) speelde hij al in het voorprogramma van Miss Montreal en de Handsome Poets. In 2014 deed hij mee aan het VARA tv-programma Beste Singer-Songwriter van Nederland. Toen vielen de dames en masse voor deze jonge Limburgse popster.

Met Statesmen stond hij vorig jaar in de finale van de Limburgse bandcontest Nu of Nooit, mocht hij onlangs het spits afbijten bij The Brahms, en speelt hij 5 mei op het Roermondse bevrijdingsfestival. Onlangs trad Stan Smeets nog op als opwarmer voor Tim Akkerman (ex-Di-rect) bij een huiskamerconcert.

Tijdens zijn intieme concert in de prachtige trouwzaal van Kasteel Aerwinkel in Posterholt wisselt hij eigen songs af met covers, van Golden Earring tot Aviici. Zijn eigen liedjes verhalen over wat hij meemaakte met zijn bands. Ook put hij inspiratie uit zijn eigen persoonlijke leven.

Kaarten voor het concert van Stan Smeets kosten 15 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor jongeren tot en met 16 jaar. Aanvang van het concert is om 14.00 uur.

Kaarten reserveren is mogelijk via 06-21362822 (bij voorkeur bellen op werkdagen tussen 18.00 en 21.00 uur). Of stuur een e-mail naar reserveren@cultureelaerwinkel.nl. Vermeld dan uw naam, woonplaats en het gewenste aantal kaarten voor volwassenen en jongeren.

Stichting Cultureel Aerwinkel biedt elk seizoen een gevarieerd muzikaal programma voor bezoekers uit Midden-Limburg. De stichting bestaat uit vrijwilligers die hun passie voor muziek graag met anderen delen. Alle concerten vinden plaats op Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt.

Meer informatie over de stichting is te vinden op www.cultureelaerwinkel.nl.
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
· Gasten online: 2

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 26
· Nieuwste lid: opus16concerten
Navigatie
· Overzicht
· Artikelen
· Downloads
· FAQ
· Activiteiten Forum
· Weblinks
· Nieuws CategorieŽn
· Contact
· Fotogalerij
· Zoeken
· Beurs Agenda
Ad-Vertise.nl, gratis ads.
Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die ůůk voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
3,346,990 unieke bezoeken