obey-robots.txt
22 April 2019, 15:13
Trio Ria Janssen op Kasteel Aerwinkel Posterholt
BugsRia Janssen studeerde zang aan het conservatorium. Ze kreeg les de bekende tenor Hein Meens en werkte samen met Ed Spanjaard, de latere chef-dirigent van het Limburgs Symfonie Orkest (LSO). Na haar studietijd werd ze dirigent van verschillende (kinder)koren.

Ze was de eerste vrouwelijk cantor in de Christus Hemelvaartkerk in Sittard. De laatste jaren geeft Ria Janssen regelmatig zangworkshops aan het conservatorium en bij het Centrum voor de Kunsten in Maastricht. Daarnaast verzorgt ze concerten en geeft zang- en pianoles.

Pianist Constant Notten werkt al zijn hele leven als repetitor-pianist voor conservatoriumstudenten. Zo heeft hij veel internationale masterclasses begeleid aan de Zuid Nederlandse Hogeschool voor Muziek.

Hij studeerde ook aan het conservatorium en verdiepte zich bij Jo D�sseldorp in kamermuziek. In 1985 ontving hij de Hustinx Prijs voor jong klassiek talent.

Constant Notten speelt in het in 1985 opgerichte salonorkest Da Capo uit Heerlen. Hij nam cd�s op met dat orkest en met bas-bariton Huub Claessens. Ook nam hij deel aan diverse producties van het LSO en Philharmonie Zuidnederland.

Gitarist Jan Huijbers studeerde muziekinstrumentenbouw en heeft zich vervolgens verdiept in pianotechniek. Hij werkt al 23 jaar als zelfstandig pianotechnicus/pianostemmer voor amateurs en voor professionals op grote podia in heel Europa.

Kaarten

Kaarten voor het concert van Trio Ria Janssen op 5 februari om 14.00 uur kosten 16 euro voor volwassenen en 8 euro voor jongeren tot en met 16 jaar. Kaartverkoop via www.cultureelaerwinkel.nl en aan de deur.

Reserveren is mogelijk via 06-21-92-47-02 en via reserveren@cultureelaerwinkel.nl. Vermeld dan uw naam, woonplaats en het gewenste aantal kaarten voor volwassenen en jongeren.

Cultureel Aerwinkel

De organiserende Stichting Cultureel Aerwinkel biedt elk seizoen een gevarieerd muzikaal programma voor bezoekers uit Midden-Limburg. De stichting bestaat uit vrijwilligers die hun passie voor muziek graag met anderen delen.

Alle concerten vinden plaats op Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt. Meer informatie over de stichting en het concert van Trio Ria Janssen is te vinden op www.cultureelaerw....
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 26
· Nieuwste lid: opus16concerten
Navigatie
· Overzicht
· Artikelen
· Downloads
· FAQ
· Activiteiten Forum
· Weblinks
· Nieuws Categorien
· Contact
· Fotogalerij
· Zoeken
· Beurs Agenda
Ad-Vertise.nl, gratis ads.
Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die k voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
3,347,022 unieke bezoeken