obey-robots.txt
22 April 2019, 15:10
Moretti String Trio strijkt neer in Kasteel Aerwinkel
NieuwsHet trio bestaat uit getalenteerde strijkers die voor het eerst samenspeelden in 2010. In 2015, tijdens het internationale Orlando Festival, besloten Stefaan De Rycke, Marie-Louise de Jong en Marije de Jong om een trio te vormen. Het energieke gezelschap werd gelijk gespot door Radio 4. Sindsdien heeft het trio op diverse plaatsen in de Benelux opgetreden.

De Vlaming Stefaan De Rycke (viool) haalde in 2013 zijn master aan het conservatorium van Maastricht. Later haalde hij nog muzikale graden aan het conservatorium van Antwerpen (2014) en de John J. Cali School of Music van Montclair State University in New Jersey (2015).

Marie-Louise de Jong (viola) haalde in 2013 haar bachelor aan het conservatorium van Maastricht. Nu studeert ze bij Wolfram Christ voor een mastergraad aan de Hochschule fur Musik in Freiburg. Ze speelde al bij het Gustav Mahler Jugend Orchester, Philharmonie Zuidnederland, Philharmonie Baden-Baden, het G�rzenich Orchester K�ln en in het Mahler Chamber Orchestra.

Marije de Jong (cello) trad eerder op met het Ricciotti Ensemble, het National Youth Orchestra en het Gustav Mahler Jugend Orchestra. Op het met moment is ze vervanger bij Philharmonie Zuidnederland en het Residentie Orkest. Ze haalde in 2015 haar masters in cello aan het concervatorium in Den Haag en daarvoor haar bachelor aan het conservatorium van Tilburg.

Kaarten kopen

Kaarten voor het concert van het Moretti String Trio, 4 december om 14.00 uur, kosten 16 euro voor volwassenen en 8 euro voor jongeren tot en met 16 jaar. Kaartverkoop via www.cultureelaerw... en aan de deur.

Cultureel Aerwinkel

De organiserende Stichting Cultureel Aerwinkel biedt elk seizoen een gevarieerd muzikaal programma voor bezoekers uit Midden-Limburg. De stichting bestaat uit vrijwilligers die hun passie voor muziek graag met anderen delen.

Alle concerten vinden plaats op Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt. Meer informatie over de stichting en het concert van het Moretti String Trio is te vinden op www.cultureelaerw....
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
· Gasten online: 3

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 26
· Nieuwste lid: opus16concerten
Navigatie
· Overzicht
· Artikelen
· Downloads
· FAQ
· Activiteiten Forum
· Weblinks
· Nieuws Categorien
· Contact
· Fotogalerij
· Zoeken
· Beurs Agenda
Ad-Vertise.nl, gratis ads.
Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die k voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
3,346,981 unieke bezoeken