obey-robots.txt
22 April 2019, 15:12
Kindervoorstelling De Gelucksvoogel op Kasteel Aerwinkel
BugsIn de bijzondere, interactieve voorstelling De Gelucksvoogel, met zang, live muziek en toneelspel, beleven de kinderen in een echt kasteel een sprookjesachtig verhaal over geluk, dat misschien wel van alle tijden is.

Hoofdrollen zijn er voor zangeres Gaudia Schillings, die ook het concept voor deze Limburgse productie bedacht, en pianiste Agnes van Dijk-Lengyel. Het script is van Leny Malherbe en Gaudia Schillings.

Er zijn twee voorstellingen. Deze beginnen om 14.00 en om 16.00 uur. Kinderen mogen verkleed komen, bijvoorbeeld als prinses of ridder. Hofdame Aegy van Budapest tot Melick vraagt verder of ze elk een kussen meenemen en hun favoriete knuffel.

De bijzondere voorstelling De Gelucksvoogel is tot stand is gekomen dankzij sponsoring van Stichting Cultureel Aerwinkel, Landgoed Kasteel Aerwinkel, Bijlsma Audio Produkties, Ruud Snijders en Hermez Marketing & Communicatie.

Kaarten reserveren

De entree bedraagt 5 euro voor kinderen en volwassenen. Kaarten reserveren is mogelijk via 06-21-92-47-02. Of stuur een e-mail naar reserveren@cultureelaerwinkel.nl. Vermeld dan uw naam, woonplaats en het gewenste aantal kaarten.

Cultureel Aerwinkel

De organiserende Stichting Cultureel Aerwinkel biedt elk seizoen een gevarieerd muzikaal programma voor bezoekers uit Midden-Limburg. De stichting bestaat uit vrijwilligers die hun passie voor muziek graag met anderen delen. Alle bijeenkomsten van de stichting vinden plaats op Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt.

Meer informatie over de stichting en de voorstelling De Gelucksvoogel is te vinden op www.cultureelaerw....
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 26
· Nieuwste lid: opus16concerten
Navigatie
· Overzicht
· Artikelen
· Downloads
· FAQ
· Activiteiten Forum
· Weblinks
· Nieuws CategorieŽn
· Contact
· Fotogalerij
· Zoeken
· Beurs Agenda
Ad-Vertise.nl, gratis ads.
Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die ůůk voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
3,347,012 unieke bezoeken