obey-robots.txt
24 Maart 2019, 08:55
Cultureel Aerwinkel presenteert programma seizoen 2017-2018
JournaalHet seizoen wordt 1 oktober geopend door Claudia y Manito met het programma �Arpamor�; liefde voor de harp (Zuid-Amerikaans, harp, gitaar en zang). 5 november is La Rosa de Maastricht te gast. Onder de noemer �Layla Layla� brengt dit kleurrijke gezelschap een hartverwarmend concert met klezmer, Jiddische liederen en Sefardische balladen.
10 december ontvangt de stichting een oude bekende: Yorick Stam. Eerder was hij op Kasteel Aerwinkel zeer succesvol met liedjes van Ramses Shaffy, nu vertolkt hij eigen werk, aangevuld met bekende Nederlandse liederen. Yorick Stam kan een publiek volledig voor zich innemen door zijn intensieve performance.
E�n van de onbetwiste hoogtepunten komend seizoen is het concert op 4 februari 2018 van het M�ller-Fraticelli Guitar Duo. Dit duo, dat wereldwijd diverse tours maakte en daarbij vele successen vierde, verzorgt die dag een bijzondere gitaar recital.
8 april is het tijd voor een divers en zeer onderhoudend programma, getiteld �Van Wenen tot Broadway�. Albert Kamphuis, Corin Tholen en Martijn Jager (zang en piano) verwennen het publiek dan met een theatrale show die je doet voelen dat je leeft.
3 juni is de beurt aan het Brabants Operettekoor, dat liederen vertolkt uit bekende operettes. Voor operetteliefhebbers en koorzangers is dit concert een feest der herkenning. Het culturele seizoen 2017-2018 wordt 1 juli 2018 op betoverende wijze afgesloten door Inge Frimout & Kyra Frimout. Dit harpduo, moeder en dochter, neemt de bezoekers mee op reis door ruimte en tijd. Het maakt daarmee de cirkel rond, die begon met het concert van Claudia y Manito; Claudia speelt onder meer op een Paraguayaanse harp.
Stichting Cultureel Aerwinkel biedt elk seizoen een gevarieerd muzikaal programma voor bezoekers uit Midden-Limburg. De concerten vinden plaats op Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt, en beginnen om 14.00 uur.
Kaarten kosten 16 uur en 8 euro voor jongeren tot en met 16 jaar. In het kader van het eerste lustrum is er een aantrekkelijke actie; vijf euro korting als u voor drie concerten kaarten koopt.
Voor meer informatie en het reserveren van uw kaarten gaat u naar www.cultureelaerwinkel.nl. De stichting is ook op Facebook actief: @stichtingcultureelaerwinkel.
De afgelopen jaren waren op Kasteel Aerwinkel onder meer te gast: Rangel Silaev, Stevie Ann, Joep van Leeuwen International Trio, Ben Heijnen & Hilde Pisters-Ubben, Surajit Das & Friends, La Manouche, G� Reinders, Trio Castradivi, Gipsy Trio Istvan Lichter, Luiza Borac, �va Szalai & Alexandra Mashina, Arnold Krohne & Maxim Shagaev, Jong Talentklas Conservatorium Maastricht, en Blaaskwintet Zuiderwind & Cynthia Knoch.
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 26
· Nieuwste lid: opus16concerten
Navigatie
· Overzicht
· Artikelen
· Downloads
· FAQ
· Activiteiten Forum
· Weblinks
· Nieuws Categorien
· Contact
· Fotogalerij
· Zoeken
· Beurs Agenda
Ad-Vertise.nl, gratis ads.
Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die k voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
3,325,794 unieke bezoeken