obey-robots.txt
24 Maart 2019, 08:54
Jazzgitarist Joep van Leeuwen doet Kasteel Aerwinkel aan
NieuwsJoep van Leeuwen is een muzikale duizendpoot en jazzgeleerde die vanaf 1975 jaarlijks tussen de vijfentwintig en honderd keer optreedt in Nederland, Duitsland, BelgiŽ, Frankrijk, Zwitserland en de VS. Hij stond driemaal op het Montreux Jazz Festival en speelde onder meer op Jazz Mecca en Moulin de Broukay.

Joep van Leeuwen geeft sinds 1985 les over jazz aan Conservatorium Maastricht. In 2005 ontving hij de Jerry van Rooyen Award vanwege zijn verdiensten voor de jazz in Limburg. Meer informatie is te vinden op www.joepvanleeuwen.nl.

Reserveren voor het concert van het Joep van Leeuwen International Trio is gewenst. Dit is mogelijk via aerwinkel@gmail.com en telefonisch (na 18.00 uur) via telefoonnummer 06-45386433.

Stichting Cultureel Aerwinkel biedt met vrijwilligers elk seizoen een breed en zeer gevarieerd muziekprogramma, aangevuld met literaire bijeenkomsten en exposities. Doelstelling is om mensen uit Midden-Limburg en daarbuiten op laagdrempelige wijze in contact te brengen met uiteenlopende vormen van muziek, literatuur en kunst.

De thuisbasis van de stichting is Kasteel Aerwinkel. Kasteel Aerwinkel is gelegen aan de Aerwinkelsallee 1, 6061 GT Posterholt. Kasteel Aerwinkel is per auto vanuit Roermond te bereiken door na St. OdiliŽnberg de eerst weg rechts te nemen (Postweg Ė Roermondseweg). De tweede weg rechts is vervolgens de Aerwinkelsallee.

Vanuit Karken volgt u per auto de Karkenerweg. Als u Posterholt voorbij bent, neem dan de scherpe afslag naar links, het dorp in. De tweede weg rechts is de Aerwinkelsallee.

Vanaf NS Station Roermond neemt u op zondag om 11.06 uur bus 179. Deze arriveert om 11.24 uur op de Roermondseweg in Posterholt. Of u kiest voor bus 178, die om 10.38 uur vertrekt en om 11.14 uur bij die halte aankomt. Op de Roermondseweg loopt u richting Roermond. Ongeveer ter hoogte van de garage slaat u linksaf naar de Aerwinkelsallee.

Het volgende concert van de stichting Cultureel Aerwinkel is 2 februari. Dan treedt het Zephyrustrio op, een professioneel blokfluittrio. Het Zephyrustrio speelt middeleeuwse, renaissance en barokmuziek, maar ook folk en jazz.
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 26
· Nieuwste lid: opus16concerten
Navigatie
· Overzicht
· Artikelen
· Downloads
· FAQ
· Activiteiten Forum
· Weblinks
· Nieuws CategorieŽn
· Contact
· Fotogalerij
· Zoeken
· Beurs Agenda
Ad-Vertise.nl, gratis ads.
Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die ůůk voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
3,325,772 unieke bezoeken