obey-robots.txt
24 Maart 2019, 08:55
Carolina Schreurs knalt op Kasteel Aerwinkel
De sopraan, bekend door “The Phantom of the Opera” en haar werk voor André Rieu, brengt een spetterend programma met uiteenlopende muziek. Van “O mio babbino caro” uit Gianni’s “Schicci”, en “Ave Maria” tot “Smile” van Charly Chaplin. Ook worden Limburgse nummers ten gehore gebracht.

Carolina Scheurs zong tussen 1990 en 1998 diverse rollen in opera's en musicals. Zo heeft ze rollen vertolkt in meer dan duizend voorstellingen van “The Phantom”. Onder meer als Carlotta Giudicelli (in Scheveningen en in Antwerpen). Een aantal van haar performances is op tv uitgezonden in Duitsland en Nederland.

Agnes van Dijk-Lengyel is een enthousiaste, inspirerende pianiste die haar opleiding in Duitsland en Hongarije heeft genoten. Ze geeft regelmatig concerten en begeleidt koren en solisten. Daarnaast geeft ze sinds 1998 pianolessen in haar eigen praktijk.

Reserveren voor het concert Carolina Schreurs en Agnes van Dijk-Lengyel is dringend gewenst omdat de helft van de stoelen in de zaal al in de voorverkoop is verkocht. Reserveren is mogelijk via aerwinkel@gmail.com en telefonisch (na 18.00 uur) via telefoonnummer 06-45386433.

Het volgende concert van de stichting Cultureel Aerwinkel is 6 april. Dan wordt het podium van de Stichting Cultureel Aerwinkel vrijgemaakt voor Bonita Fodor, een jonge Hongaarse violiste die in eigen land succesvol was op diverse concoursen. Volgens kenners is ze een buitengewoon talent.

Stichting Cultureel Aerwinkel biedt met vrijwilligers elk seizoen een breed en zeer gevarieerd muziekprogramma, aangevuld met literaire bijeenkomsten en exposities. De thuisbasis van de stichting is Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT Posterholt.

Kasteel Aerwinkel is per auto vanuit Roermond te bereiken door na St. Odiliënberg de eerst weg rechts te nemen (Postweg – Roermondseweg). De tweede weg rechts is vervolgens de Aerwinkelsallee.

Vanuit Karken volgt u per auto de Karkenerweg. Als u Posterholt voorbij bent, neem dan de scherpe afslag naar links, het dorp in. De tweede weg rechts is de Aerwinkelsallee.

Vanaf NS Station Roermond neemt u op zondag om 11.06 uur bus 179. Deze arriveert om 11.24 uur op de Roermondseweg in Posterholt. Of u kiest voor bus 178, die om 10.38 uur vertrekt en om 11.14 uur bij die halte aankomt. Op de Roermondseweg loopt u richting Roermond. Ongeveer ter hoogte van de garage slaat u linksaf naar de Aerwinkelsallee.
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 26
· Nieuwste lid: opus16concerten
Navigatie
· Overzicht
· Artikelen
· Downloads
· FAQ
· Activiteiten Forum
· Weblinks
· Nieuws Categorieën
· Contact
· Fotogalerij
· Zoeken
· Beurs Agenda
Ad-Vertise.nl, gratis ads.
Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die óók voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
3,325,800 unieke bezoeken