obey-robots.txt
24 Mei 2018, 02:04
Zigeunerkaravaan La Manouche strijkt neer bij Kasteel Aerwinkel
NieuwsPosterholt – Op 12 april stopt de zigeunerkaravaan van La Manouche bij Kasteel Aerwinkel in Posterholt. La Manouche brengt dan bij de Stichting Cultureel Aerwinkel een programma doorspekt met hartverscheurende liederen uit de Roma en Sinti cultuur. Met warme gitaarklanken, klarinetmuziek en temperamentvolle zang waant men zich aan het kampvuur bij de woonwagen.
Misdaadauteurs Hoeps en Toes op Kasteel Aerwinkel
JournaalWilt u vrijdag 11 april een spannende avond beleven? Kom naar Kasteel Aerwinkel in Posterholt. Daar is vanaf 19.00 uur bij de stichting Cultureel Aerwinkel het Duits-Nederlandse schrijversduo Thomas Hoeps & Jac. Toes te gast.
Inspirerend outdoor evenement op Kasteel Aerwinkel
JournaalPosterholt - “Proef de lente” is een lekker dagje weg voor het hele gezin. Met ruim vijftig bijzondere deelnemers op het gebied van groen, food, lifestyle en kunst is er van alles te beleven. “Proef de lente” zal naar verwachting een paar duizend bezoekers trekken en wordt 3 en 4 mei gehouden op landgoed Kasteel Aerwinkel in Posterholt.
Carolina Schreurs knalt op Kasteel Aerwinkel
De bekende sopraan Carolina Scheurs treedt 2 maart op in Kasteel Aerwinkel in Posterholt. Ze wordt begeleid door de getalenteerde pianiste Agnes van Dijk-Lengyel. Dit veelbelovende concert van de stichting Cultureel Aerwinkel begint om 11.30 uur en kost 15 euro per persoon.
Jazzgitarist Joep van Leeuwen doet Kasteel Aerwinkel aan
NieuwsJazzgitarist Joep van Leeuwen speelt 12 januari met het Joep van Leeuwen International Trio op Kasteel Aerwinkel in Posterholt. Hij speelt melodische moderne jazz met akoestische, versterkte en synthesizer gitaar. In het trio wordt zijn ingehouden maar intense gitaarspel aangevuld met drum en bas. Het optreden bij de stichting Cultureel Aerwinkel begint om 11.30 uur en kost 15 euro per persoon.
Kirasirov en Markova betoveren op Kasteel Aerwinkel
Posterholt – Na het succesvolle concert van Stevie Ann presenteert stichting Cultureel Aerwinkel op 1 december een bijzonder optreden van Vladimir Kirasirov en Evgenia Markova uit Sint-Petersburg. Dit muzikale liefdesduo speelt op Kasteel Aerwinkel in Posterholt middeleeuwse, barokke en zigeuner muziek op gitaar, domra en mandoline. Het concert begint om 11:30 uur, de entree is 15 euro. Reserveren is mogelijk via aerwinkel@gmail.com en (na 18.00 uur) via 06-45386433.
Stevie Ann verrast met intiem concert op Kasteel Aerwinkel
Singer-songwriter Stevie Ann, onlangs nog in DWDD vanwege de 'Shaffy Recordings', verrast haar fans met een intiem middagconcert op 3 november bij de stichting Cultureel Aerwinkel in Posterholt. Locatie: Kasteel Aerwinkel. Aanvang: 11.30 uur. Entree: 15 euro.
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?

» Registreer «
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Gebruikers Online
· Gasten online: 1

· Leden online: 0

· Totaal aantal leden: 26
· Nieuwste lid: opus16concerten
Navigatie
· Overzicht
· Artikelen
· Downloads
· FAQ
· Activiteiten Forum
· Weblinks
· Nieuws Categorieën
· Contact
· Fotogalerij
· Zoeken
· Beurs Agenda
Ad-Vertise.nl, gratis ads.
Ad-Vertise.nl hoe werkt het? Registreer, selecteer "Advertenties Nederland" en maak een eigen tekst advertentie. Kies een ad formaat, pas de kleuren aan en plaats html code op je eigen website. Nu worden jouw advertenties vertoont op alle deelnemende websites die óók voor Advertenties Nederland hebben gekozen. Bekijk advertentie formaten.
2,836,171 unieke bezoeken