obey-robots.txt
Bijzondere show rond muziek uit reclames bij Cultureel Aerwinkel
ThemaPosterholt � Stichting Cultureel Aerwinkel is erin geslaagd om voor 6 maart een bijzondere act vast te leggen. Dan brengen sopraan Carolina Schreurs en pianiste Agnes van Dijk-Lengyel live op Kasteel Aerwinkel in Posterholt de mooiste en meest verleidelijke muziek uit reclames.
Concert pianiste �va Szalai 31 januari bij Cultureel Aerwinkel
Posterholt � �va Szalai vervangt 31 januari de door ziekte getroffen pianiste Hanna Devich bij de Stichting Cultureel Aerwinkel in Posterholt. De zeer getalenteerde Hongaarse verzorgt die dag vanaf 14.00 uur een verfijnd klassiek concert om lekker bij weg te dromen.
Catawiki en Excellent Art bundelen krachten voor veiling werken Peter Donkersloot
Genieten van ruim 150 kunstwerken van Peter Donkersloot in de mooiste showroom van Nederland en direct online bieden via de telefoon op kunst die je aanspreekt? Excellent Art, Louwman Exclusive en Catawiki bieden deze unieke beleving in Utrecht tot en met vrijdag 18 september a.s.! De (online)veiling in Utrecht loopt af op 18 september vanaf 20.00 uur. De werken van Peter Donkersloot zijn bij deze veiling niet alleen te koop, maar ook te zien. Nooit eerder is er zoveel werk van meester-schilder Peter Donkersloot bij elkaar te bekijken in Nederland. Het is zijn grootste solotentoonstelling waarbij je op alle aanwezige werken kan bieden via de online veiling van Catawiki, het snelst groeiende online veilinghuis van Europa. Iedereen is welkom om de geëxposeerde schilderijen en gesigneerd grafiek te bezichtigen.
Cultureel Aerwinkel presenteert programma seizoen 2015-2016
Posterholt � Stichting Cultureel Aerwinkel heeft onlangs het programma voor komend seizoen bekendgemaakt. Zoals elk jaar biedt de stichting, die met vrijwilligers concerten verzorgt op Kasteel Aerwinkel in Posterholt, een divers aanbod met aandacht voor uiteenlopende stijlen en stromingen.
Resi Coumans vlamt op Kasteel Aerwinkel
JournaalPosterholt – De Roermondse zangeres Resi Coumans vlamt 7 juni vanaf 15.00 uur met Resisbent op Kasteel Aerwinkel in Posterholt. Dit dialect concert is de afsluiting van het culturele seizoen 2014-2015 van de Stichting Cultureel Aerwinkel.
Zigeunerkaravaan La Manouche strijkt neer bij Kasteel Aerwinkel
NieuwsPosterholt – Op 12 april stopt de zigeunerkaravaan van La Manouche bij Kasteel Aerwinkel in Posterholt. La Manouche brengt dan bij de Stichting Cultureel Aerwinkel een programma doorspekt met hartverscheurende liederen uit de Roma en Sinti cultuur. Met warme gitaarklanken, klarinetmuziek en temperamentvolle zang waant men zich aan het kampvuur bij de woonwagen.
Misdaadauteurs Hoeps en Toes op Kasteel Aerwinkel
JournaalWilt u vrijdag 11 april een spannende avond beleven? Kom naar Kasteel Aerwinkel in Posterholt. Daar is vanaf 19.00 uur bij de stichting Cultureel Aerwinkel het Duits-Nederlandse schrijversduo Thomas Hoeps & Jac. Toes te gast.
Inspirerend outdoor evenement op Kasteel Aerwinkel
JournaalPosterholt - “Proef de lente” is een lekker dagje weg voor het hele gezin. Met ruim vijftig bijzondere deelnemers op het gebied van groen, food, lifestyle en kunst is er van alles te beleven. “Proef de lente” zal naar verwachting een paar duizend bezoekers trekken en wordt 3 en 4 mei gehouden op landgoed Kasteel Aerwinkel in Posterholt.
Carolina Schreurs knalt op Kasteel Aerwinkel
De bekende sopraan Carolina Scheurs treedt 2 maart op in Kasteel Aerwinkel in Posterholt. Ze wordt begeleid door de getalenteerde pianiste Agnes van Dijk-Lengyel. Dit veelbelovende concert van de stichting Cultureel Aerwinkel begint om 11.30 uur en kost 15 euro per persoon.
Jazzgitarist Joep van Leeuwen doet Kasteel Aerwinkel aan
NieuwsJazzgitarist Joep van Leeuwen speelt 12 januari met het Joep van Leeuwen International Trio op Kasteel Aerwinkel in Posterholt. Hij speelt melodische moderne jazz met akoestische, versterkte en synthesizer gitaar. In het trio wordt zijn ingehouden maar intense gitaarspel aangevuld met drum en bas. Het optreden bij de stichting Cultureel Aerwinkel begint om 11.30 uur en kost 15 euro per persoon.
Kirasirov en Markova betoveren op Kasteel Aerwinkel
Posterholt – Na het succesvolle concert van Stevie Ann presenteert stichting Cultureel Aerwinkel op 1 december een bijzonder optreden van Vladimir Kirasirov en Evgenia Markova uit Sint-Petersburg. Dit muzikale liefdesduo speelt op Kasteel Aerwinkel in Posterholt middeleeuwse, barokke en zigeuner muziek op gitaar, domra en mandoline. Het concert begint om 11:30 uur, de entree is 15 euro. Reserveren is mogelijk via aerwinkel@gmail.com en (na 18.00 uur) via 06-45386433.