Resi Coumans vlamt op Kasteel Aerwinkel
Gepost door Hermez op 25 mei 2015, 16:36:58
Posterholt – De Roermondse zangeres Resi Coumans vlamt 7 juni vanaf 15.00 uur met Resisbent op Kasteel Aerwinkel in Posterholt. Dit dialect concert is de afsluiting van het culturele seizoen 2014-2015 van de Stichting Cultureel Aerwinkel.
Uitgebreid nieuws
Resi Coumans is een veelzijdige vrouw met een groot hart. Ze doet veel, en altijd met passie, en zorgt in Roermond regelmatig voor leven in de brouwerij. Ze is ruim twintig jaar zangeres en was jarenlang cabaretière.
Op Kasteel Aerwinkel zingt ze met Resisbent (Norbert Traut en Jos Slabbers) merendeels zelf geschreven liedjes in het dialect; soms rauw, maar altijd ontroerend.
Haar muziek houdt het midden tussen pop en blues. Ze is vergeleken met Arno Adams, met wie ze ook heeft samengewerkt.
Kaarten reserveren voor het concert van Resi Coumans met Resisbent (à 15 euro per persoon) is mogelijk via 06-21362822 (bij voorkeur bellen op werkdagen tussen 18.00 en 21.00 uur).
U kunt ook een e-mail sturen naar reserveren@cultureelaerwinkel.nl. Vermeld dan uw naam, woonplaats en het gewenste aantal kaarten. Via www.cultureelaerwinkel.nl kunt u ook kaarten bestellen.
Stichting Cultureel Aerwinkel biedt elk seizoen een gevarieerd muzikaal programma voor bezoekers uit Midden-Limburg. De stichting bestaat uit vrijwilligers die hun passie voor muziek graag met anderen delen.
Alle concerten vinden plaats op Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt. Meer informatie is te vinden op www.cultureelaerwinkel.nl. Volledige webversie